LEMMIKKIELÄIMET

Pienellä maalaisvastaanotollani pystymme tarjoamaan peruseläinlääkintäpalveluja pieneläimille. Pyrimme yksilölliseen palveluun. Erilaiset hoitovaihtoehdot puntaroidaan asiakaan kanssa yhdessä pyrkimyksenä päästä hoidettavan eläimen kannalta parhaaseen mahdolliseen hoitosuunnitelmaan. Autamme mielellämme kynsien leikkauksessa, tassukarvojen siistimisessä ja muissa vastaavissa toimenpiteissä edullisella hoitajakäynnillä.

NYT SAATAVANA PIKAPROGESTERONIMÄÄRITYKSET!!

Aikuista koiraa ja sisäkissaa ei välttämättä tarvitse madottaa lainkaan! Vähentämällä turhaa matolääkkeiden käyttöä estämme resistenttien sisäloiskantojen  kehittymistä. Tutustumistarjous: Madonmunamääritys koiralta tai kissalta vain 19 euroa! Soita ja sovi näytteenottoaika ja tapa!

TURVASIRUPALVELU MEILLÄ! Rekisteröi koirasi ja kissasi mikrosirunumero Turvasirupalveluun katoamisen varalta. Hoidamme rekisteröinnin puolestasi. Katso lisää turvasiru.fi
Vastaanotolla on pieneläinvaaka, voit tuoda lemmikin punnitukseen, jos ylipainoa on kertynyt teemme yksilöllisen painonpudotussuunnitelman.