ELÄINLÄÄKÄRI

Toukokuusta elokuuhun pieneläinvastaanotto palvelee rajoitetusti koska toiminnan pääpaino on tamma- ja varsapraktiikan palveluissa. Kirurgiaa ja hammaskivenpoistoja emme tee kesäaikana lainkaan.
Touko-ja kesäkuussa parhaiten tavoitat meidät puhelimella ma, ke ja pe aamupäivisin (klo 8-12). Toivomme että ajanvaraukset ja ruokatilaukset sovittaisiin pääasiassa noina aikoina.

Loistavan palautteen saaneita Nosework-alkeet kursseja on järjestetty jo kolme. Seuraava kurssi alkaa maanantaina 8.5.2023, kurssi on täynnä, mutta syksyn kurssille otetaan ilmottautumisia vastaan.
Hinta 150 euroa, sisältää 5 treenikertaa ja alkeishajun. Ilmottaudu pian: caritan.kaytoskorjaamo@gmail.com
Lisätiedot Nosework-alasivulta.


Tervetuloa tutustumaan eläinlääkäripalveluihimme. Haluamme tarjota henkilökohtaista asiakaspalvelua asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden eläimen parasta ajatellen.Vastaanotollamme työskentelevät eläinlääkäri Riikka Kolhinen ja hoitaja, käytöskorjaaja Carita Rantanen. Hevosten hammashoidot tekee eläinlääkäri Silja Lukkariniemi vuoden 2022 alusta alkaen  (p. 040 835 5991).

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa palveluistamme. Tutustu palveluihimme ja jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Sivuston oikeassa laidassa on  "Töissä tänään" -laatikko. Siitä näet heti koska olemme tavattavissa ajanvarausta varten. Jos numero ei työaikana vastaa, ole hyvä ja jätä soittopyyntö vastaajaan.


Uutta!!! Kaikille lemmikkikaneille suositellaan nykyään vuosittaista rokotusta kolmea yleisintä tarttuvaa tautia (myksomatoosia ja kanien verenvuototaudin kahta tyyppiä) vastaan. Myxo-RHD-rokote saatavilla meillä.

Caritan Käytöskorjaamo on aloittanut toimintansa. Carita valmistui Pevi-kouluttajaksi elokuussa 2021. Tarkoitus on auttaa omistajia löytämään ratkaisu tavallisten kotikoirien ei toivottujen käytöstapojen poiskitkemiseksi. Pentuneuvolassa perehdytään 3-6kk ikäisten pentujen kasvatukseen mukavaksi koirakaveriksi.  Ajanvarauksia otetaan vastaan ensisijaisesti sähköpostilla caritan.kaytoskorjaamo@gmail.com (Käytöskorjaamon puhelinnumero: 040 638 6373 - jätä viesti jos emme ehdi vastaamaan.)

 
Autamme mielellämme kynsien leikkauksessa, tassukarvojen siistimisessä ja muissa vastaavissa toimenpiteissä edullisella hoitajakäynnillä. 

TÖISSÄ TÄNÄÄN:

Parhaiten tavattavissa ma, ke, pe klo 8-12.

AJANVARAUKSET
PUH. 0500 241 475